Search Fishin.com

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Dec 1969
    Location
    New Albany, Indiana.
    Posts
    8,163
    Post Thanks / Like

    Mercury 7.5 Problem........

    Hey,

    My merc outboard, 1985, I think has some corrosion on the wires, and I'm going to tackle some of this myself......I think.

    A couple questions.......

    WHAT are these:

    http://smalloutboards.com/images/m75...insideback.jpg

    The box with CDI on it says switchbox.......I'm thinking ignition stuff.

    What about the Orange block below the Left Plug Wire.

    I'm having a HARD time finding this out, and also wondering if it is even worth fixing........

    MOST all the wiring in this area on my motor is jacked up.

    BTW...........the pic above is NOT mine, but it looks exactly the same.

    Thanks,

    Geo

  2. #2
    Join Date
    Dec 1969
    Location
    New Albany, Indiana.
    Posts
    8,163
    Post Thanks / Like

    Re: Mercury 7.5 Problem........

    Sorry........I jacked up the picture.........I just updated it.

    Thanks,

    Geo

Similar Threads

  1. Will This Be a Problem?
    By bassin_bug in forum "Off Topic" Posts
    Replies: 5
    Last Post: 05-11-2009, 12:20 PM
  2. Warning buzzer problem with Mercury XR6
    By jgevedon in forum Boats - Buy, Sell, Discuss
    Replies: 0
    Last Post: 03-18-2009, 09:20 PM
  3. Mercury DFI Oil, or Mercury Premium
    By wishniwasfishn in forum Kentucky Discussion Board
    Replies: 17
    Last Post: 02-25-2009, 09:22 AM
  4. Mercury outboard problem
    By trash pile in forum Boats - Buy, Sell, Discuss
    Replies: 2
    Last Post: 01-08-2009, 01:13 PM
  5. Problem
    By zx150 in forum Kentucky Discussion Board
    Replies: 1
    Last Post: 10-16-2006, 02:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •